Spring til indhold

Jubilæumsforedrag - Anne Skare Nielsen "Hvad bringer fremtiden?"

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at invitere til jubilæumsforedrag en af verdens fremmeste fremtidsforskere Anne Skare Nielsen.
13.06.2022

Anne Skare Nielsen - Hvad bringer fremtiden? 

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at invitere til det sidste foredrag i forbindelse med fejringen af vores 25 års jubilæum. Foredraget er med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Universal Futurist.

Med en coronavirus der allerede har vendt op og ned på vores hverdag og vores måde at drive virksomhed på, en krig i Ukraine der skaber usikkerhed og råvaremangel på en række områder, samt en generel grøn omstilling forude der også kræver, at vi tænker nye tanker - ja så bliver det interessant at høre Anne Skare Nielsens bud på, hvordan vi kommer videre. 

Anne er en fantastisk formidler og du kan se frem til et hæsblæsende, provokerende og humoristisk foredrag om fremtiden. Du vil få nogle input til, at også du kan få noget fremtidssans og lære at bruge fremtiden til at sætte fut i din biks.

Vi skal naturligvis omkring vigtige elementer i forhold til at drive virksomhed i fremtiden, bl.a. hvilke forandringer vi kan forvente vil vente på os. Og da det jo er vores sidste 25 års jubilæumsarrangement, skal vi naturligvis også høre lidt om fremtidens tilgang til netværk og hvad der kræves af netværk, for at imødekomme fremtidens erhvervsfolks ønsker og behov.

Tilmeld dig dette spændende foredrag nedenfor i tilmeldingsformularen.

Holbæk Erhvervsforum er taknemmelige for at have indgået et partnerskab med Home Holbæk v. Michael H. Jørgensen & Sparekassen Sjælland - Fyn i forbindelse med vores jubilæumsaktiviteter. 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 Feedback

Sidst opdateret

14.06.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Jubilæumsforedrag - Hvad bringer fremtiden?

Tidspunkt:

Mandag d. 13. juni 2022 fra kl. 19:00-21:00. 

Sted:

Hotel Strandparken 
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest fredag den 10. juni 2022. 

Pris:

Foredraget er gratis. 

Vi opkræver et no-show fee på kr. 250,- hvis man udebliver og ikke har meldt afbud inden kl. 18.00 den 13.6. 2022. 

Covid-19 
Arrangørerne følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger samt lovgivning omkring Covid-19. Håndsprit og mundbind vil være tilgængeligt ved arrangementet. 

Persondata:

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m. der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.