Spring til indhold

Rådgivercafé - oktober 2022 - Bemærk denne gang i Jyderup

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer, Vækstfonden og Holbæk Kommunes Erhvervskonsulent – etablerede virksomheder og iværksættere til gratis Rådgivercafé.
04.10.2022

RÅDGIVERCAFÉEN
Her kan du som altid få fortrolig én-til-én-rådgivning af advokat, bankrådgiver, vækstfond, revisor eller marketingekspert:

Advokaten:
Typiske spørgsmål til advokaten handler om virksomhedsform, hæftelse, aftaler og måske arvereglers betydning for ejerskifte eller fortsat drift.

Bankrådgiveren:
Bankrådgiveren svarer på spørgsmål omkring finansiering af virksomheden – herunder krav til egenkapital og muligheder for banklån, realkreditlån, factoring mm.

Vækstfonden:
Nu også mulighed for at møde Vækstfonden og spørge til fondens muligheder for finansiering af virksomheden – herunder krav til medfinansiering mm.

Revisoren:
Revisoren møder du med spørgsmål omkring administration, budgettet (anlæg, drift og likviditet), virksomhedsform, momsafregning og skat.

Marketingeksperten:
Stil de hurtige spørgsmål til marketingeksperten, når det gælder din virksomheds visuelle profil, synliggørelse af din virksomhed, online markedsføring (hjemmeside, Facebook og Google etc.) og offline markedsføring som fx tryksager, skiltning og annoncer.

Holbæk Kommunes erhvervskonsulent
Du kan kontakte erhvervskonsulenten om alt, der har med myndighedsforholdet mellem virksomhed og kommune at gøre

 ... kræver dine spørgsmål mere omfattende svar, så guider rådgiveren dig smidigt videre i processen.

Når du tilmelder dig, så husk at angive, hvilken type rådgivning, du efterspørger. Dermed kan vi sikre, at bemandingen matcher netop dit behov bedst muligt.

Tilmeldingsformular

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.


Feedback

Sidst opdateret

12.09.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Rådgivercafé - oktober 2022 - Jyderup

Tidspunkt

Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 16.00- 17.00

 

Sted:

Bemærk - denne Rådgivercafe gennemføres hos 

B2BAuctions A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup 

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest mandag den 3. oktober 2022 kl. 12:00.

Tilmelding er nødvendig.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:

Gratis.