Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

UDVEJE Behandling & Job

Ahlgade 63
4300 Holbæk

Telefon: 50 55 90 11

Hjemmeside: www.udveje.dk

Behandlingscenter Udveje tilbyder en helhedsorienteret indsats. Udveje hjælper med ambulant alkoholbehandling og misbrugsbehandling, afgiftning, afrusning og/eller stabilisering. * Er du i arbejde, kan du indgå i vores aftenbehandling, så du kan passe dit arbejde imens. * Sidder du fast i et misbrug og er du arbejdsledig – og vil du gerne lave om på begge dele – er MULTIPAKKEN målrettet til dig. * Du kan se mere om det vi tilbyder under YDELSER på udveje.dk.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren