Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Autentysk

Kejserkåbevej 11
4300 Holbæk

Telefon: 61 67 34 51


Hvordan kan du være sikker på, at dine tyske tekster sidder lige i skabet??Det kan du, når du hyrer en ekspert med tysk som modersmål, som kan formulere autentiske, tyske tekster.Jeg kan forfatte dine tekster, læse korrektur, oversætte og formidle viden på fejlfrit autentisk tysk- hvad enten det skal bruges erhvervsrettet, i en undervisningssituation, til en pressemeddelelse, produktbeskrivelser, webtekster, børnebøger, websites mm.Jeg er uddannet tysklærer, NLP Master og merkonom og arbejder bl. a. for store danske sprogforlag. De sidste 7 år har jeg undervist tysk i folkeskolen og som privatlærer. Jeg er født i Tyskland og har boet i Danmark de sidste 17 år.Udover det har jeg stor viden om alternative behandlingsformer, som homøopati, cellesalte, er uddannet BARS behandler og en masse andre ting.Giv mig et kald, skriv til autentysk@gmail.com eller find mig på LinkedIn og fortæl mig, hvad du har brug for hjælp til.Vh,Franziska ReimnitzAutentysk.dkMobil 6167 3451

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren