Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

JQ Totalbyg A/S

Mellemvang 10
4300 Holbæk

Telefon: 53 84 81 08

Email: jkl@jqt.dk
Hjemmeside: www.jqt.dk

JQT A/S Totalbyg er etableret i 2015 af Jakob Kimer Larsen og Jesper Qvist, begge med solid erfaring i bygge- og anlægsbranchen som henholdsvis tømrermester og vvs-installatør/projektleder. Vores arbejdsområder er total-, hoved- og fagentrepriser inden for anlæg og byggeri. Virksomheden er kommet godt fra start med entrepriser inden for både nybyggeri og renovering for offentlige og private bygherrer. Vi glæder os over, at kunder, som vi har udført opgaver for, har prækvalificeret os til nye projekter. Vi lægger vægt på tæt dialog med bygherre og underentreprenører og sætter en ære i at aflevere vores projekter inden for de kvalitets- og tidsrammer, der er aftalt. Vi indgår gerne i partnering-projekter. Socialt ansvar er en naturlig del af vores måde at arbejde på.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren