Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Auto-Shop Holbæk - NISSAN & Maxus

Spånnebæk 8
4300 Holbæk

Telefon: 59 45 07 97


Nissan i Holbæk har igennem 42 år handlet og serviceret Nissan's store alsidige program af person og varebiler - herunder også Elbiler.- Vi har også forhandlingen af MAXUS 100 % Elbiler. ** Vi udfører alt arbejde i forbindelse med servicering/opretning af skader ,salg af reservedele samt selvfølgelig også salg af nye og brugte person og vare/last biler Auto-shop Holbæk blev startet i 1956 af Orla Petersen og senere overtaget af Kim Petersen i 1993. Auto-shop har arbejdet og forhandlet Nissan siden 1979. 2011 Kom Niels Petersen ind i forretningen som 3 generation.Læs mere på www.holbaek.nissan.dk , ring til os på 59450797 eller kom blot ind i forretningen på Spånnebæk 8, 4300 Holbæk

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren