Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

APRICORE ApS

Kalundborgvej 125
4300 Holbæk

Telefon: 70 27 19 70

Hjemmeside: www.apricore.com

Apricore udvikler web-applikationer til afvikling i skyen. Vi laver kundespecifikke og segmentspecifikke udviklingsopgaver primært for kommuner, skoler og institutioner som henvender sig til børn og unge. Idéen til f.eks. Feliks og E-protokol er opstået på skolerne og er digitaliseret i et OPP-samarbejde mellem skoler og Apricore. Tilsvarende er vores programmer SSP.Team og Ungelog udviklet i tæt samarbejde med den kommunale ungeindsats i Holbæk Kommune. Her ud over udvikler vi hjemmesider med vores eget dansksprogede og meget pædagogiske Apricore CMS, der kan udvides med en række stærke plug-ins, men til hvilket vi også udvikler helt kundespecifikke plugins, f.eks. værktøjer, som automatisk kan udregne tilbud, ud fra data, som hjemmesidens besøgende indtaster.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren