Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Anders Jensen ApS, Rådgivende Ingeniører F.R.I.

Jernbanevej 14
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 77 00

Hjemmeside: www.ajensen.dk

Anders Jensen ApS er et rådgivende ingeniørfirma, som blev stiftet af Anders Jensen i 2000. Vi varetager rådgivning inden for bærende konstruktioner, ventilation og VVS- og El installationer. Typiske arbejdsopgaver er projektering af bygningskonstruktioner og installationer for nybyggeri samt større ombygninger og udførelse af teknisk syn af skoler og boligkomplekser. Vi tager os også af 1-års og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden. Der projekteres også anlægsopgaver, typisk byggemodning af villakvarterer og kloak renovering.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren