Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Udespa & Living ApS

Barnekow Parken 1
4340 Tølløse

Telefon: 22 67 20 51

Hjemmeside: www.softub.dk

Besøg os efter aftale i vores flotte showroom på Mellemvang 3, 4300 HolbækHer finder du et bredt udsnit af vores spa-modeller.DET MEST ENERGIVENLIGE UDESPA PÅ MARKEDET * SOFTUB SPA ER STILET, STØJSVAG OG KOMFORTABEL * Uanset om det er udendørs eller indendørs – gør Softub Spa dit yndlingssted til en oase. Ønsker du at din spa skal stå i et romantisk hjørne i din have om sommeren, men ønsker ikke at I skal gå langt i vinterkulden? Intet problem. Softtub kan nemt rulles over på den nye plads, sæt stikket i 230V-stikket og fyld det. Den fleksible Softub giver dig afslappende timer igen og igen – hvor som helst, når som helst og hvor du vil! FORDI VI ELSKER UDELIV har vi i sommeren 2022 også startet salget af smarte retrodesignede og italiensk inspirerede SCOOTERE, som du kan læse mere om på www.sRetro-scooter.dk - rig for et godt medlemstilbud.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren