Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Jehl ApS Ejendomme

Ahlgade 28
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 84 00

Email: jj@jehl.dk
Hjemmeside: www.jehl.dk

Selskaber under Jehl ApS Ejendomme, ejet af Jess Jeh, har siden 1998 foretaget investeringer med primær fokus på kontorejendomme i hovedstads-området. Ejendomsporteføljen er afhændet primo 2007, og selskabets primære aktivitet har siden været formuepleje. Selskabet undersøger løbende muligheden for at foretage aktive investeringer i enten investeringsejendomme eller i etablerede virksomheder uden særlige præferencer for branche

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren