Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Jarvad Fotografi

Kalundborgvej 145
4300 Holbæk

Telefon: 53 63 70 90


jarvad Fotografi er koncentreret om B2B-opgaver indenfor PR- og reklamefotografi.Jeg arbejder med fotografering til præsentationer for virksomheder, reklamebureauer og mine billeder ses derfor i virksomhedsmagasiner, personaleblade, på websites og i avisartikler som f.eks. Børsen. Jeg arbejder rigtigt gerne on-location men benytter også atelie, når det giver de bedste billeder

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren