Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Jyderup Dyvelfabrik A/S

Ringstedvej 70
4370 Store Merløse

Telefon: 59 27 63 31


Jyderup Dyvelfabrik A/S leverer det bedste indenfor alle slags træ dyvler. Du kan vælge imellem eg, gran, birke og bøgetræ. Vi tilbyder også forlimede dyvler, lameller samt andre mindre produkter.Idag leverer Jyderup Dyvelfabrik a/s dyvler over hele verden, og det kan vi kun fordi vi overholder vores aftaler. Vi arbejder hele tiden på at finde nye træsorter samt leverandører, som kan leve op til de kvalitetskrav vi stiller, således at vi kan levere den kvalitet vores kunder forventer af os. Kontakt os, når du søger Dyvelfabrik, Engros, Lameller, Reparationslus, Reparationsprop, Rundstokke, Tommestokke, Træbriketter, Træindustri, Træpiller

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren