Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

AKTIV rådgivning og bogføring

Havrevænget 19
4520 Svinninge

Telefon: 51 52 52 56


Virksomheden er stiftet af Ole Kjær-Hansen, der har mere end 30 års erfaring fra den finansielle verden med rådgivning af både private og erhvervskunder. AKTIV rådgivning og bogføring tilbyder UVILDIG økonomisk rådgivning og vejledning af enhver art til både private og mindre erhvervsvirksomheder – herunder iværksættere - samt bogføring og økonomistyring til mindre erhvervsvirksomheder. Rådgivningen er professionel, seriøs og uafhængig af salgsmotiver. Der skabes overblik, tryghed og merværdi. Rådgivningen tilpasses individuelt ud fra den enkeltes behov, ønsker og drømme uanset økonomisk status. Der tilbydes individuelle økonomiske løsninger som sparringspartner til mindre virksomheder og iværksættere, eksempelvis bogføring, fakturering, debitor-, kreditor- og finansstyring, moms- og lønregnskab m.m. Ingen opgave er for lille eller for stor. Lad os tage en snak om mulighederne. Læs mere på www.aktivradgivningogbogforing.dk mail til ole@arob.dk eller ring på 51525256

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren