Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

AB Markedsgården

Gl Ringstedvej 61
4300 Holbæk

Telefon: 72 36 83 54


Erhvervsudlejning - Ejendommen Smedelundsgade 5, 4300 Holbæk: * Er du på udkig efter et erhvervsfællesskab har vi tre kontorer ledige i Smedelundsgade 5 på første sal. Kontorerne er på ca. 20 m2 Der er elevator i indgangen. OM OS: AB Markedsgården ligger centralt i Holbæk by. Foreningen har 22 andelsboliger og blev stiftet i 1986. Andelsboligerne er blandet erhverv og bolig i en stor veldrevet ejendom. Der er kort afstand til Holbæks butikker, skole, pasningsmuligheder samt offentlig transport. Information om andelsboliger pris og størrelse samt erhvervslejemål skal henvendelse ske til andelsboligforeningen Markedsgården ved formanden Carsten Andersen

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren