Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ulrik Larsen Public Relations

Damgårdsvej 18
4300 Holbæk

Telefon: 23 46 72 99

Hjemmeside: www.ulriklarsen.dk

Du kan bruge mig som ekstern PR-konsulent i en periode eller på fast basis, når din virksomhed har behov for kompetencer inden for kommunikation, tekster, podcast, indhold til sociale medier/nyhedsbreve, pressehåndtering m.m.Du kan få lagt en strategi for din kommunikation, hvor vi sammen definerer mål, målgrupper, platforme, budskaber, tone og hvordan det skal føres ud i livet.Jeg er journalist og merkonom i innovation med mere end 25 års erfaring som selvstændig og som partner i kommunikationsbureauer.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren