Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Uponor Infra A/S

Bødkervej 5
4450 Jyderup

Telefon: 46 40 53 11

Hjemmeside: www.uponor.dk

Uponor Infra A/S producerer og leverer plastrør, plastrørsystemer og fittings i alle størrelser - til alle formål og alle forhold. Desuden har vi et meget bredt udvalg af løsninger i forbindelse med rensning af spildevand i områder uden kloakering (spildevand i åbent land). Besøg hjemmesiden, som 100% fokuserer på rensning af spildevand i åbent land. Siden er opkaldt efter vores biologiske minirenseanlæg - WehoMini - som er den bedste og meste sikre løsning af dem alle, til at rense spildevand i åbent land. www.wehomini.com. Kontakt Uponor Infra A/S når det gælder afløbs- og industriledninger, fjernvarmerør, inspektionsbrønde, kapperør, plastfittings, plastindustri, plastsvejsning, plasttanke, plastvandrør, rør, spildevandsledninger, vandforsyningsanlæg, vandrør og vandteknik

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren