Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Alpati

Bukkerupvej 100
4340 Tølløse

Telefon: 23 32 69 41

Hjemmeside: www.alpati.dk

Alpati er en sammentrækning af Alpaka og Empati. Vi bor i Bukkerup lidt udenfor Tølløse, hvor vi tilbyder gårdbesøg, firmaarrangementer, personaledage og besøg tilrettelagt for specialområdet og skoleklasser. Undervisning i håndtering og hold af alpaka, mindfulness assisteret af alpaka og meget andet. Desuden har vi gåture i skoven med alpaka. mindfulness for grupper og firmaer. Vi kan også tilbyde udkørende praksis, hjælp til opstart med alpakaer, få besøg af alpakaer m.m. Vi holder åbent efter aftale og tilpasser efter den gældende Corona situation. Kontakt os for en snak om hvordan vi kan gøre netop dit besøg til en hel særlig oplevelse.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren