Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Aktivfinans

Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

Telefon: 29 70 66 55

Hjemmeside: www.aktivfinans.dk

Vi tilbyder økonomisk rådgivning med hovedvægt på det finansielle, herunder aftaler med pengeinstitut og kreditorer. Har du brug for en snak om boligkøb og finansiering ? Er du usikker på sammensætningen af dine pensionsordninger ? Er du interesseret i tvangsauktioner - uanset om du vil købe eller har nogle udfordringer omkring betaling af dine regninger ? - så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os og lad os drøfte mulighederne - det koster ikke noget.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren