Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Jepo-Tech ApS

Sandbakkevej 44
4390 Vipperød

Telefon: 59 11 01 99

Hjemmeside: www.jepotech.dk

JEPOTECH ApS sælger videoudstyr til landbruget, for at styrke sikkerheden og effektivisere maskinerne. Siden 1993 har vi været en vigtig aktør på markedet for video til landbrugsmaskiner i Danmark. Det har betydet en omfattende produktudvikling for at finde de produkter som er optimale til den enkelte funktion og ikke mindst holdbarhed til det meget krævende miljø, udstyret bliver udsat for. I dag har vi nok den største ekspertise om brug af den type udstyr på landbrugs- og entreprenørmaskiner i Danmark.Siden 2003 har vi suppleret produktprogrammet med GPS navigation systemer samt vor nye Mobil computere. Disse produkter er målrettet til lastbil branchen, hvor vi dels trækker på vore erfaringer fra landbruget, og kombinerer GPS og Mobil computere med kameraløsninger til lastbiler - primært højresving- og bakkameraer.Til lastbil-markedet har vi udviklet en række nye produkter for at kunne tilbyde et bredt produktprogram. I de sidste år har vi udviklet produkter og et sortiment til campingbranchen samt person- og varebiler med og uden trailere. Tjek det på www.jepotech-shop.dk

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren