Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Arbejdernes Landsbank Holbæk

Smedelundsgade 16
4300 Holbæk

Telefon: 38 48 30 73

Hjemmeside: www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank åbnede i Holbæk den 12. august 2015. Banken går mod strømmen og åbner filialer, hvor andre banker lukker dem. Filialen i Holbæk er nummer 71 i rækken. Arbejdernes Landsbank er kendt for sine sunde værdier og er kåret som ”danskernes foretrukne bank” ti år i træk, baseret på over 50.000 danske bankkunders vurdering af rådgivning, service og produkter. De seneste års succes og vækst har gjort den til Danmarks 6 største bank med over 300.000 kunder. Filialen i Holbæk tilbyder personlig, nærværende rådgivning og moderne, effektive bankløsninger til både privatkunder og erhvervskunder. ”Vores kunder vælger os, fordi vi møder hver enkelt kunde i øjenhøjde og med gensidig tillid og respekt,” siger filialdirektør Bettina Villumsen. Mød os i filialen på Smedelundsgade 16, telefon 38 48 30 73, mail holbaek@al-bank.dk, www.al-bank.dk eller på www.facebook.com/arbejderneslandsbank

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren