Spring til indhold

Hovedgaden 78 Svinninge

Bolig/Erhverv (værksted)
01.01.0001

Nu har I mulighed for at få fingrene i en af de absolut bedste placeringer i Vestsjælland for bilsalg, hvilket giver jer en bred palet af muligheder, når I står med nøglerne i hånden til denne villa med et tilknyttet værksted. Både erhvervsdel og bolig er godt vedligeholdt og med mange højdepunkter, og eksempelvis kan I overveje at leje huset ud, hvis I blot er ude efter attraktive rammer til jeres forretning.

Det er oplagt at starte rundturen i værkstedets holdeplads ud mod vejen, så jeres salgsbiler kan få den bedste eksponering for de mange forbipasserende. Inde i værkstedet med tilknyttet koldlager, thekøkken og toilet møder I et veltilrettelagt arbejdsmiljø med mere end fem meter til loftet og en stor port, der kan lukke de fleste lastvogne ind. Værkstedet er blandt andet indrettet med bremseprøvefelt, oliepåfyldningssystem med tank til spildolie, og så er koldlageret ideelt til eksempelvis dækopbevaring.

Selve boligen er stor og nydelig med en stemningsfuld indretning, der tilgodeser familiens behov. I stueplan glider køkken-alrum og stue sammen, mens I også beriges med to værelser samt et badeværelse med plads til vaskefaciliteter. Videre på første sal kan I brede jer over tre værelser samt et badeværelse med kar og brus.

Haven er nem og hyggelig med græsplæne til børnenes leg, terrasse og en flisesti i natursten.

Beliggenheden er helt i top for jer, der kan se fordelen i en stor bilforhandler længere ned ad vejen, ligesom familielivet er tilgodeset med skole, indkøb og pasningstilbud i en radius af bare 800 meter. Stationsbyen Svinninge er geografisk godt placeret nær en række større byer, eksempelvis Holbæk, og natur er der også masser af, da I bor mindre end 500 meter fra skoven, mens bilen kan føre jer til Havnsø eller Vesterlyng Strand. Bemærk også, at I bare er én time fra København.

Se flere billeder mmFeedback

Sidst opdateret

06.09.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S

att.: Jesper Jensen

Ahlgade 24
4300 Holbæk
Telefon: 59 48 23 34
Email: jesper.jensen@danbolig.dk
Web: www.danbolig.dk