Spring til indhold

M2M-mail Medlemsfordel

Sig JA TAK til infomails fra andre medlemmer og få mulighed for også at få dit budskab ud til andre medlemmer

Som medlem i Holbæk Erhvervsforum har du her en helt særlig medlemsfordel:

 

Hvis du/I som medlem siger ”JA TAK” til at modtage tilbud og informationer fra andre medlemmer pr. e-mail fra Holbæk Erhvervsforum

– Så giver det dig samtidigt mulighed for selv at få udsendt maks. 1 tilbud/md* til de andre på samme mailingliste!

-      Din udsendelse kan være salgsbrev/tilbud, invitation til samarbejde, efterspørgsel af varer/serviceydelser, invitation til event/mærkedag, ledige jobs etc. – du bestemmer selv, om du vil bruge udsendelsen til salg eller information.

* Vi forbeholder os ret til at reducere i antal udsendelser, såfremt antallet vurderes at give utilfredshed ift. spam. 

Baggrund:

Erhvervsforum er gennem årene løbende blevet spurgt, om vi havde mulighed for at udsende forskellige tilbud og informationer fra vores medlemmer til andre medlemmer.

-      Men det har vi pga. markedsføringsloven ikke haft mulighed for og vi har samtidigt været opmærksomme på, at I som medlemmer ufrivilligt skulle føle jeres mailboks fyldt med tilbud, I ikke har bedt om.

 

M2M løser dette behov

- og vi inviterer dig derfor til at svare tilbage med et ”JA TAK” til modtagelse af uopfordrede tilbud/informationer pr. e-mail fra andre medlemmer

- Så vil du nemlig efterfølgende selv via sekretariatet kunne udsende dine egne tilbud/informationer til de andre medlemmer, som har sagt JA Tak til at blive skrevet på denne mailingliste.

 

BEMÆRK KUN MEDLEMSVIRKSOMHEDER, DER HAR BETALT KONTINGENT FOR ÅRET OG SAGT ”JA TAK” TIL SELV AT MODTAGE TILBUD/Informationsmails VIL FÅ MULIGHED FOR AT UDSENDE EGNE TILBUD TIL ØVRIGE VIRKSOMHEDER REGISTRERET PÅ DENNE SÆRLIGE MAILINGLISTE.

(I praksis betyder det, at hvis din egen virksomhed er skrevet på listen og kontingentet er betalt - kan du sende os dit materiale og bede os udsende det til den aktuelle liste med alle, der har sagt ”JA TAK” til at modtage denne type mails.

 

Dette tilbud ændrer naturligvis ikke på, at alle medlemmer stadig vil modtage alle Erhvervsforums arrangementsinvitationer mm.

Nye medlemmer vil derfor fremadrettet blive spurgt, om de vil modtage 1/Erhvervsforums informationer og 2/Tilbud fra andre medlemmer

Vi håber med dette tilbud at øge samhandelen/samarbejdet mellem de medlemmer, der tilvælger denne ekstra medlemsfordel.

 

INTERESSERET?– Så skriv til niels@heforum.dk med et ”JA TAK – Jeg vil gerne på mailinglisten for interne M2M-emails”.

 

Spørgsmål – Så kontakt

Niels Nielsen

Erhvervskonsulent

        Feedback

Sidst opdateret

23.02.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Positiv feedback herfra på M2M!

"Vi har både fået b2b ordre ind, kommende ordre – evt. nye samarbejder lurer – og den ramte perfekt lige inden Jubilæumsarrangementet!

For jeg vil skyde på at en 5-6 mennesker – som aldrig havde hørt om os - kom hen til mig og var meget nysgerrige på Vault of Spirits, hvad vi lavede osv. På baggrund af de havde set M2Mmailen.”

 

Benedikte L. Christensen

Vault of Spirits